Πεζοδρόμηση περισσότερων οδών γύρω από την πλατεία

Πεζοδρόμηση περισσότερων οδών γύρω από την πλατεία

Η ιδέα αυτή σχετίζεται με τη δημιουργία ενός κυκλικού δικτύου πεζοδρόμων από και προς την κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Το δίκτυο αυτό θα συνδέεται επίσης με άλλες υποδομές, όπως ποδηλατοδρόμους, στάσεις ΜΜΜ και ταξί.

Points

Πεζόδρομοι και πάλι πεζόδρομοι. Προσβάσιμο κέντρο εύκολα και απο παντού με ωραία πλακόστρωτα , άνετα και ασφαλή για μικρούς -μεγάλους , όλες τις ώρες της ημέρας.

Πεζοδρόμηση των παραποτάμιων δρόμων: -Από Κανουτά και όλη την Όθωνος μέχρι διαστάυρωση με Γαριβάλδη -Πεζοδρόμηση οδού Αμαλίας από διαστάυρωση με οδό Νέλσων έως τέλος Αμαλίας σε Στρατηγού Σαράφη (ύψος Κεντρικής Πλατείας) Γενικά απαράδεκτο να μην έχουμε πεζοδρομημένους δρομους δίπλα στο ποτάμι. Εναλλακτικές διαδρομές για τα αυτοκίνητα υπάρχουν. Τέλος, κάτι απλές διαπλατύνσεις πεζοδρομίων που ακούστηκαν για τους παραποτάμιους δρόμους αποτελούν άτολμες και λανθασμένες παρεμβάσεις. Μόνο πεζόδρομοι!

το κέντρο των περισσότερων ευρωπαικών πόλεων είνα πεζοδρομημένο!

Πεζοδρόμηση ολόκληρου του κέντρου των Τρικάλων...απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων...και δημιουργία υπόγειων χώρων στάθμευσης περιφερειακά του κέντρου!!

καλές και θεμιτές οι πεζοδρομίσεις,όταν όμως δεν υπάρχει και η περιφρούρηση τους,είναι δώρο-άδωρο.όταν οχήματα διασχίζουν χαλαρά τον πεζόδρμο της Ασκληπιού ή όταν όποιος βαριέται να κάνει τον κύκλο κόβει δρόμο απο την Βύρωνοςκαι βγαίνει στην κεντρική γέφυρα...τότε τι να λέμε!!!!!!!

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information